DCT Dans diskede op med en flot opvisning. Foto: Anne West Colsted.

DCT Dans diskede op med en flot opvisning. Foto: Anne West Colsted.

'Den store bagefest' trak mange til biblioteket

250 dukkede op, da Momunity og Pippis Legestue inviterede til en festlig dag

Ølstykke Den stod på kagebagning- og smagning, hoppeborg og kreaværksted, læsetelt, danseopvisning og hygge for alle aldre ved Ølstykke Bibliotek, da der blev kaldt til "Den store bagefest".

Bag arrangementet stod mødre-fællesskabet Momunity og Pippis Legestue i samarbejde med Ølstykke Bibliotek, og ideen var at rammerne skulle skabe relationer mellem familier, såvel som forholdet mellem børn og deres mulighed for udfoldelse af kreative evner, læselyst og motorisk sjov og ballade.

Vejrguderne havde forbarmet sig ,og mens solen skinnende fra en skyfri himmel blev der kåret glade vindere af den store kagekonkurrence. Sara fra “K for kage” var sammen med sin mor med som dommer.

Hun er kendt fra "Løvernes Hule" som den yngste iværksætter, med sine kun 12 år. I dag er hun 13, og ingen var i tvivl om, at hun tog opgaven som dommer seriøst – der skal koncentration til, når der skal kåres en vinder af sådan en fin konkurrence, og hoben af kagesultne måtte holdes ude indtil alle kager var smagt og voteret omkring.

Foto: Anne West Colsted.

Foto: Anne West Colsted.

Havde fat i de yngste

DCT dans lavede en flot opvisning, som glædede store og små, med hits som de fleste kunne synge med på. Ølstykke Bibliotek havde skabt et hyggeligt læsehjørne på plænen, som trak alle aldre til, til et lille pust fra hverdagen med nogle gode bøger.

Mødrehjælpen havde fat i det yngste segment, som tumlede i teltet med legetøj, mens Mais & Co. hjalp børn i gang i kreaværkstedet med kunst og fine perlekæder. Imens blev der tonset, leget og hoppet til den store guldmedalje på hoppeborgen.

Som tidligere omtalt i Lokalavisen er Momunity et frivilligt netværk af mødre, der vil stable forskellige events på benene. Dem og Pippis Legestue kan man finde på Momunity.dk under ”Egedal” og i FB-gruppen ”Momunity – mor i Egedal”.

Momunity står også bag ”De Små Besøgsvenner” på Egeparken Plejecenter hver mandag for børn og forældre fra klokken 10.30-12.00. Pippis Legestue finder sted hver tirsdag på Ølstykke bibliotek kl. 9.30-11.30.

due

Publiceret 25 June 2019 09:52