Godkendelsen af et kommune-plantillæg samt en ny lokalplan gør Harald Nyborg-indflytningen mulig på denne grund ved siden af Maler S Lager. Arkivfoto

Godkendelsen af et kommune-plantillæg samt en ny lokalplan gør Harald Nyborg-indflytningen mulig på denne grund ved siden af Maler S Lager. Arkivfoto

Bycenter i Ølstykke står foran en udvidelse: Nu byder Egedal Kommune på borgermøde

Harald Nyborg-indflytningen på Valdemarsvej skal til debat

Af
Kenneth Tanzer

Som Lokalavisen Egedal tidligere har beskrevet, så har Planudvalget i Egedal Kommune besluttet at godkende et kommune-plantillæg samt en ny lokalplan, der giver mulighed for at opføre en Harald Nyborg-butik og en bilvaskehal ved siden af Maler S Lager på Valdemarsvej 7 i Ølstykke.

Forslagene til kommuneplantillæg samt "Lokalplan 54" er i offentlig høring frem til den 26. august, men allerede torsdag den 15. august fra kl. 19.30 til 21.45 kan borgerne høre mere om bycenter-projektet og give deres mening til kende, når Egedal Kommune byder på borgermøde i byrådssalen på Egedal Rådhus.

"Det glæder mig rigtig meget, at vi nu giver mulighed for endnu en udvalgsvarebutik på Valdemarsvej. En Harald Nyborg-butik i Egedal vil give arbejdspladser, og så dækker sortimentet et behov, som vores borgere og erhvervsdrivende har," sagde Ib Sørensen (A), formand for Planudvalget, til Lokalavisen Egedal i slutningen af juni.

Bycenteret på Valdemarsvej råder i forvejen over over Jysk, Jem & Fix, thansen, Maler S Lager og spisestedet "Spis Godt"

Publiceret 10 July 2019 10:47