”Vi voksede ud af den gamle klinik, for moderne fysioterapi kræver mere træning,

”Vi voksede ud af den gamle klinik, for moderne fysioterapi kræver mere træning," siger fysioterapeut Mads Hyldgaard.

Nyt træningscenter i Ølstykke med fokus på sundhed

Moderne fysioterapi kræver mere træning. Derfor er FysioDanmark Egedal/Ølstykke flyttet til større lokaler, hvor nyt træningscenter og faglig ekspertise udvider mulighederne for at hjælpe brugerne til sundere livsstil

Af
Mette Døllner

Fysioterapeut Mads Hyldgaard viser glad rundt i de nye store, lyse lokaler på Rådhus Allé, hvor her stadig dufter af maling og nye tæpper. FysioDanmark Egedal/Ølstykke flyttede ind for mindre end en måned siden, og hermed gik en gammel drøm i opfyldelse:

”Vi voksede ud af den gamle klinik, for moderne fysioterapi kræver mere træning. Det er en del af vores DNA, at man skal kunne få superviseret træning. Det er det, der gør os anderledes, og det er det, vores medlemmer vælger os på," siger Mads Hyldgaard.

For Mads Hyldgaard er visionen klar: Det handler om at vejlede til god, målrettet træning, der fokuserer på sundhed. I de nye rammer står fysioterapeuter, kostvejledere og personlige trænere klar til at hjælpe en klart defineret målgruppe:

”Kunderne er alle, der gerne vil forbedre deres sundhed. Det kan være inaktive, folk der mangler motivation, og som har brug for støtte, genoptræningspatienter, folk med skavanker eller livsstilsproblemer. Målgruppen er også familier. Vi har lavet nye familieabonnementer, og det har været en stor succes over al forventning. Det er et kæmpe problem, at lige så snart vi stifter familie og får travlt med karrieren, så får vi ikke rørt os nok. Og når vi ikke får rørt os, så får vi skavanker og livsstilsproblemer. Men her kan familiemedlemmer støtte hinanden i at ændre livsstil,” siger han.

Udover trygheden i at kunne få faglig hjælp og opfølgning til den personlige træning, kan brugerne nu også nyde godt af mere moderne faciliteter i form af et større venteværelse, en kaffelounge, nye omklædningsrum, handicapvenlige forhold og flere parkeringspladser.

Publiceret 11 July 2019 09:55