Nabiha kan opleves lørdag på festivalen. Foto: Mogens Flindt/Ritzau Scanpix.

Nabiha kan opleves lørdag på festivalen. Foto: Mogens Flindt/Ritzau Scanpix. Ritzau Scanpix

Festival klar i Jyllinge - med endnu større støtte

Sponsorindtægterne overgår alt hvad vi har oplevet, siger arrangør før den sjette udgave af Jyllinge Festival

Af
Finn Due Larsen

Når Jyllinge Festivalen for sjette gang løber af stabelen igen fredag den 16. og lørdag den 17. august, er det med en større økonomisk støtte i ryggen end tidligere. Det konstaterer en tilfreds arrangør, Nicholas Hansen:

"Vores sponsorgruppe har gjort et helt fantastisk arbejde, så vi har rundet omkring en halv million i diverse sponsorindtægter. Det er det højeste nogensinde."

Støtten kommer fra både butikker, firmaer og foreninger, og det høje bidrag er et tydeligt bevis på, at Jyllinge Festival er blevet en mere og mere populær tradition:

"Vi vokser jo lidt for hvert år", konstaterer Nicholas Hansen.

Lidt mere for de unge

Programmet over de to dage er som altid fyldt med masser af musik og festlige indslag. For de unge bliver der lidt mere i år:

"Vi gør lidt mere ud af vores Hakuna Matata-scene", siger Nicholas Hansen.

Som topnavne er sat Søs Fenger, Nabiha og Die Herren. Sidstnævnte gør sig i vellignende kopier af U2-hits, og i samme boldgade er ABBA Revival Band, med udødelige hits fra den svenske supergruppe.

Fredag eftermiddag står i børneunderholdningens tegn, med musik for de yngste fra børneinstitutioner og SFO'er. Klokken 12.30 åbnes festivalpladsen af Stine Michel & Eventyrorkestret, som spiller på AL-scenen.

Lørdagen begynder med et stort loppemarked, og der er jazz-brunch i det store telt.

For børn og barnlige sjæle vil der også være forskellige aktiviteter i løbet af dagen, blandt andet med deltagelse fra Klub Roskilde Nord, Roskildebibliotekerne m.fl.

Skulle nogen være interesseret i at være frivillig på festivalen, hører arrangørerne gerne fra dem.

"Vi mangler folk til vagter og til at stå i boder", siger Nicholas Hansen.

Publiceret 12 July 2019 06:48