Listen af aktiviteter har været lang. Her prøver børnene bumperballs. Foto: Maiken Ekstrand Krogdahl

Listen af aktiviteter har været lang. Her prøver børnene bumperballs. Foto: Maiken Ekstrand Krogdahl

Feriesjov i Jyllinge: Børnene kastede sig ud i rollespil og bumperballs

Lokale skolebørn blev budt på masser af sommer-underholdning

Klub Roskilde Nord har i samarbejde med Sjov Ferie afholdt ”Aktiv ferie i Jyllingehallen” i løbet af ugen. Her har børn fra 4.-7. klasse kastet sig ud i alverdens underholdende aktiviteter i Jyllinge.

Listen af aktiviteter har været lang, og børnene har blandt andet prøvet kræfter med bumperballs, rollespil, vandkamp, lazergames og meget meget mere. Derudover har der været gang i kreaværkstedet og svømmehallen har også været åben hver dag, så børnene kunne blive kølet ned efter en dag med fuld fart på.

Et særligt tilløbsstykke i år var Pokemon Go, hvor børnene i fællesskab har gået rundt i Jyllinge og fundet og fanget pokemoner. Der har været opgaver, som man kun kunne klare i fællesskab, og det var et stort hit blandt børnene.

"Aktiv ferie i Jyllingehallen er en mulighed for at tilbyde børn, der ikke er på ferie i den uge, nogle oplevelser ud over det sædvandlige. Der er en hyggelig stemning, og børnene nyder at være sammen med alle de andre. De får skabt nogle venskaber på tværs af alder og skole," fortæller Steen Krogdahl, der er leder af Klub Roskilde Nord.

Publiceret 13 July 2019 07:07