Midt- og Vestsjællands Politi efterforsker sagen for at forsøge at finde frem til manden, der fredag aften antastede den unge pige.

Midt- og Vestsjællands Politi efterforsker sagen for at forsøge at finde frem til manden, der fredag aften antastede den unge pige.

14-årig pige blev antastet af en mand: Sparkede ham over benet og løb fra stedet

Midt- og Vestsjællands Politi er på jagt efter en mand, der fredag aften tog fat i en 14-årig pige for enden af Merkurvej i Jyllinge

Kl. 23.15 fredag aften fik Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse om, at en 14-årig pige fra Jyllinge var på vej hjem fra en veninde omkring kl. 22.55, da hun for enden af Merkurvej blev antastet af en mand, der tog fat i hende og bad hende komme med.

"Pigen fik vristet sig løs ved at sparke manden over benet, hvorefter hun løb fra stedet og hjem til sin ven, der boede tæt på. Pigen fortalte herefter sine forældre om episoden, og de kontaktede politiet," lyder det fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Havde læderjakke på

En patrulje kørte hjem til pigen, der blev afhørt til sagen. Pigen har beskrevet manden som mand, dansk af udseende, 30-40 år, kraftig med tyk mave og tynde ben. Han var hvid i hudfarven og talte dansk. Han var iført en læderjakke med påskrift ”motorcykel” på brystet og reflekser på skulderne og cowboybukser.

"Vi efterforsker sagen for at forsøge at finde frem til manden og finde ud af, hvad hans hensigt var. Borgere der har set den beskrevne mand i Jyllinge fredag aften, eller som i øvrigt har oplysninger i sagen bedes kontakte politiet på tlf. 114," lyder opfordringen fra politiet.

Publiceret 15 July 2019 12:51