Over 300 racekatte skal kigges efter i sømmenepå den store og internationale katte-udstilling i Ølstykke. Arkivfoto

Over 300 racekatte skal kigges efter i sømmenepå den store og internationale katte-udstilling i Ølstykke. Arkivfoto

Katte-træf: 300 racekatte udstilles i Ølstykke

Dansk Racekatte Klub er i starten af august vært for en stor og international katte-udstilling i Ølstykke Hallen

Af
Kenneth Tanzer

Den røde løber kan godt findes frem, når Dansk Racekatte Klub i weekenden den 3. og 4. august fra kl. 10.00 til 18.00 afvikler en stor og international katte-udstilling i Ølstykke Hallen.

300 toptunede og friske racekatte vil nemlig være på plads for at imponere de kyndige dommere, der denne weekend kommer til Ølstykke helt fra Italien, Polen, Sverige og Holland.

"Det er et stort arrangement, hvor rigtig mange racekatte og deres ejere vil være samlet, så vi ser meget frem til et par hyggelige dage i Ølstykke Hallen. For mange katteejere er det en rigtig stor sammenkomst," siger Mette Usbeck, der er formand for Dansk Racekatte Klub.

Det er tredje gang, at Dansk Racekatte Klub vælger at leje sig ind i Ølstykke Hallen, og det er der et par ganske gode grunde til.

"Som beboer i Ølstykke, så kender jeg hallen rigtig godt. Det er et fint sted til vores udstilling. Det er én af årsagerne, men valget af Ølstykke hænger også sammen med, at vores internationale dommere skal være i nogenlunde afstand til lufthavnen, så de hurtigt kan komme frem og tilbage," siger Mette Usbeck.

Stor vurdering

Under udstillingen skal de mange racekatte vurderes og bedømmes fra top til tå.

"Dommerne kommer og laver en omfattende vurdering af hver enkelt kat. Hvordan er kattens standard og så videre," siger Mette Usbeck.

Katteudstillingen i Ølstykke Hallen lørdag den 3. august og søndag den 4. august er også klar til at tage imod publikum.

"Der er ingen tilmelding. Man møder bare op på dagen og betaler et beløb for at komme ind," siger Mette Usbeck til Lokalavisen Egedal.

Publiceret 16 July 2019 06:43