Billedet her er fra det underholdende Ganløse Revy-nummer

Billedet her er fra det underholdende Ganløse Revy-nummer "Brexit", der nu skal opføres på Bakken til "Revyernes Revy". Foto: KT

Stort skulderklap: Ganløses revy-numre skal opføres på Bakken

De to numre "Brexit" og "Pianisten mener" fra årets Ganløse Revy bliver en del af det store revy-show på Bakken

Når de danske revyer fejrer hinanden ved "Revyernes Revy" på Bakken i august, så får publikum en bid af Ganløse Revyen med.

Man udvælger de bedste revynumre i Danmark og sammensætter et revyshow til lejligheden. Ganløse Revyen er blevet bedt om at opføre de to numre "Brexit" og "Pianisten mener".

"Revyernes Revy havde spurgt på de to numre, men det er ikke ensbetydende med de kommer med, men nu har vi fået endeligt besked. Begge numre er med," siger revydirektør og krofatter Kenneth Funch Molander i en pressemeddelelse.

En melding, der skaber stor glæde og tilfredshed på Ganløse Kro, hvor årets revy har fået en god start.

Revy-holdet på Ganløse Kro kan glæde sig over at skulle optræde på Bakken. Foto: KT

Revy-holdet på Ganløse Kro kan glæde sig over at skulle optræde på Bakken. Foto: KT

"Det gør jo det hele lidt mere spændende til Revyernes Revy. For udover kapelmester Christian Berg er nomineret til "Årets komponist", så har vi også to numre med," siger Kenneth Funch Molander.

Nummeret "Pianisten mener" er komponeret af Christian Berg selv. Teksten er skrevet af Rasmus Krogsgaard, som i år spiller med i Nykøbing F Revyen og som fik prisen som Årets Revyforfatter i 2016.

Flot repræsenteret

Brexit er skrevet af Lasse Aagaard og Martin Jantzen sammen med hele revyholdet.

Revyernes Revy kan opleves i Teltet på Bakken den 11. august, hvor der stadig er enkelt billetter tilbage.

Hvis man endnu ikke har set året Ganløse Revy, så er der stadig håb, for den opføres nemlig hver onsdag, torsdag og fredag frem til fredag den 30. august.

Publiceret 17 July 2019 06:02