38 børn og unge fra Egedal sætter senere på sommeren kursen mod Paris, hvor et besøg i Disneyland måske er på programmet. Foto: Klub Egedal

38 børn og unge fra Egedal sætter senere på sommeren kursen mod Paris, hvor et besøg i Disneyland måske er på programmet. Foto: Klub Egedal

Fra Bornholm til Budapest: Egedals klubbørn er på farten

Rigtig mange klubbørn fra Egedal Kommune har brugt sommerferien på at rejse ud i den store verden

At rejse er at leve.

Det kan de mange børn fra Klub Egedal skrive under på. De har nemlig brugt de første uger af sommerferien på at være på sommerkolonier rundt omkring i Danmark og Europa.

175 børn fra Springbrættet, Ganløse, Slagslunde, Stenløse, Veksø og Ørnebjerg fritidsklubber tog igen i år til "Vilde Vulkaner" i Vordingborg, hvor der blev lyttet og danset til masser af musik med bl.a. Scarlett Pleasure, Kesi, Medina, Joey Moe og mange flere danske musikere.

Stengårdens Byggelegeplads og Ørnebjerg Fritids- og Ungdomsklub i Ølstykke tog på fælles sommerkoloni i Stavsnäs i Sverige, hvor 50 børn fik hygget, spillet og leget sammen på kryds og tværs af klubberne

Fritidsklubben Hampen har været på en fantastisk tur til Bornholm med hele 75 børn, og Bornholm bød selvfølgelig på en masse spændende fælles oplevelser.

Ganløse Fritids- og Ungdomsklub tog også i den første uge på tur med 25 unge til Budapest i Ungarn, hvor den stod på både kulturelle og sjove indslag hele ugen igennem.

Paris venter

Sødalen besøgte med 20 børn Lalandia ved Billund, og her blev der badet i stor stil, ligesom turen naturligvis også gik til Legoland.

Sidst i sommerferien tager Springbrættet og Sødalen fra Smørum omkring 38 børn og unge med til Paris, hvor store oplevelser naturligvis venter.

Publiceret 18 July 2019 06:05