Normalt er Veksø-borgerne samlet om den klassiske fastelavn-fest, men nu byder den lokale idrætsforening på en byfest. Arkivfoto

Normalt er Veksø-borgerne samlet om den klassiske fastelavn-fest, men nu byder den lokale idrætsforening på en byfest. Arkivfoto

Fodbold, grill og hygge: Så er der byfest i Veksø

Dannebrogsflagene er fundet frem, når Veksø Idrætsforening i august byder på byfest med et hav af forskellige aktiviteter

Fodbold, floorball, grill, hoppeborg og en masse arrangementer blandet med ren råhygge.

Det er hovedingredienserne, når Veksø Idrætsforening lørdag den 17. august smykker byen med flotte Dannebrogsflag og blænder op for den første byfest i Veksø.

Programmet byder på fodbold-turneringen "Rema 1000-Cup for børn fra kl. 9.00 til 12.00, og fra kl. 10.00 til 12.00 står den i hallen på en floorball-turnering for børn og voksne.

Men festen giver også mulighed for at deltage i et to km. langt familieløb i Veksø eller et mountainbikeløb - begge løb starter kl. 10.00.

Byfesten kan også præsentere hoppeborg for alle børn, og fra kl. 10.00 til 14.00 er der loppemarked på plænen ved cafèen. I tilfælde af regn bliver det på kroen. Det er gratis af have en bod, men for at sikre plads til alle, så skal man bestille plads på joangeerthsen@gmail.com.

Æggeløb og petanque

Kl. 11.00 er der rulleskøjteløb rundt om boldbanen, og kl. 12.00 er der æggeløb og ærtepose-kast. En time senere står den på en petanque-turnering på grusbanen ved hallen.

Kl.13.00 vil byens mange foreninger diske op med sjove konkurrencer, ligesom julemanden kigger forbi. Der vil desuden være en udstilling af Thorvald Larsens malerier, ligesom man kan møde pigegarden, nyde en vinsmagning og se teatersport. Kl. 15.00 står den på voksen-fodbold, volleyball eller rundbold.

Den store grill tændes op og er klar til medbragt kød og tilbehør fra kl. 18.30

Publiceret 19 July 2019 06:02