Her har den nu tidligere præsident Anne Vissing netop overdraget præsidentkæden til den nye præsident Henrik Gorm Jensen. Foto: Rotary

Her har den nu tidligere præsident Anne Vissing netop overdraget præsidentkæden til den nye præsident Henrik Gorm Jensen. Foto: Rotary

Ny Rotary-præsident er på plads: Det vil han have fokus på

Henrik Gorm Jensen har afløst Anne Vissing i Gundsø Rotary Klub

Den 1 juli var der, som vanen tro, præsidentskifte i Gundsø Rotary Klub.

Den nu tidligere præsident Anne Vissing blev afløst af den nye præsident for året 2019-2020 - nemlig Henrik Gorm Jensen.

"Henrik vil i det kommende års tid fokusere på at udvikle klubben ved også at tiltrække nye medlemmer, samt fokusere på lokale og internationale projekter bl.a. via den gode folkelige opbakning fra Jyllinges borgere ved Sankt Hans aften arrangementet på Klinten i Jyllinge, som netop Gundsø Rotary Klub er arrangør for," lyder det fra Gundsø Rotary Klub.

Klubben byder stadig velkommen til endnu flere nye medlemmer, og igen blev endnu et nyt medlem optaget i klubben. Denne gang er der tale om Poul Manniche fra Jyllinge, som til dagligt arbejder med bl.a. kvalitetssikring indenfor medicinalindustrien.

Ydermere blev den afgående præsident Anne Vissing hædret med en Rotary PHF-hædersbevisning for hendes store engagement og utrættelige arbejde henholdsvist for lokalsamfundet i Jyllinge samt for klubben og ikke mindst for hendes arbejde for Rotary´s idealer om det at hjælpe andre. Denne hædersbevisning blev overrakt til hende af den nye præsident Henrik Gorm Jensen. PHF-hæderen er navngivet efter Rotary´s grundlægger Poul Harris.

Publiceret 19 July 2019 06:38