Har du lyst til at lave robotter? Det har du mulighed for fra 19. august. Pressefoto

Har du lyst til at lave robotter? Det har du mulighed for fra 19. august. Pressefoto

Georg Gearløs er løs: Nu åbner robotværksted

Nu kan du tilmelde dig til seks mandage i robotværkstedet

Ølstykke DUI-Ølstykke har åbnet for tilmeldingen til deres nye robotværksted. Aktiviteten starter op i hold med op til 15 deltager på hvert hold. Første hold starter mandag 19. august og løber derefter af staben de næste seks mandage fra 18.00 til 20.00.

Det første hold er for nybegynder, så alle kan være med. Eneste krav er, at man går i 3. klasse eller over, og forældre må også godt deltage. Over seks aftener vil deltagerne stifte bekendtskab med de forskellige sensorer, der følger med Lego Mindstorm. Deltagerne skal lave forskellige opgaver med dem, så man lære at programmere og sammensæt sensorerne.

Deltagerne vil blive delt op i tremandsgrupper, som sammen skal fungere som et team, der løser de stillede opgaver. Opgaverne er forskellige og vil have fokus på leg, læring og samarbejde. Det er derfor vigtigt, at deltagerne forpligter sig til at komme alle seks gange.

Man kan tilmelde sig og læse mere om aktiviteten på hjemmeside dui.dk/olstykke. Har man spørgsmål eller lign er man velkommen til at ringe til Morten Lyager på telefon 29481216 eller skrive på ml@dui.dk.

Kapp

Publiceret 08 August 2019 04:00