Der er glæde både foran og bag scenen i Ganløse Revyen.

Der er glæde både foran og bag scenen i Ganløse Revyen.

Jubel i Ganløse Revyen: Vi har slået rekord

Publikumsrekord fra 2017 slået, lyder det fra kroen

Ganløse Der er brede smil på Ganløse Kro og i Ganløse Revyen i disse dage. I form af en stor tilfredshed med antallet af gæster til årets revy, som man betegner som en rekord:

"Her en lille måned før sidste forestilling, den 31. august, er der sat publikumsrekord på Ganløse Revyen. Den tidligere rekord fra 2017 lød på 82,6 procent af alle billetter blev solgt. Den er nu allerede slået, hvor 86,8 procent af billetterne er væk", oplyses det i en pressemeddelelse fra Ganløse Kro.

"Specielt i år har Ganløse Revyen mærket opbakningen fra både de lokale erhvervsdrivende, men også fra det lokale publikum. Det gjorde at over 50 procent af billetter var solgt inden premieren, men det stoppede ikke der. For billetsalget er fotrsat i et ufortrødent tempo", lyder det videre.

Men man kan stadig få billetter til de fleste aftener, lyder det fra "krofatter", Kenneth Funch Molander:

"Skulle det gå helt galt, så kan vi stadig lukke op for pladserne i restauranten. Og måske bliver der brug for det efter søndagen, hvor Ganløse Revyen skal opføre to af numrene fra året revy ved Revyernes Revy på Bakken. Og samtidig er kapelmester Christian Berg nomineret til Årets Komponist."

due

Publiceret 08 August 2019 06:00