Der var masser af fællesleg da DUI-Ølstykke var på tur. Foto: Joachim Lyager

Der var masser af fællesleg da DUI-Ølstykke var på tur. Foto: Joachim Lyager

Masser af familiehygge i hytten

DUI har haft sommerlejr i Ellinge Lyng

Ølstykke Så har de været på tur. DUI-Ølstykke har netop afsluttet årets familiesommerlejr, som gik til en hytte i Ellinge Lyng ved Sejerøbugten. Det er anden år i træk, at DUI-Ølstykke gennemfører egen sommerlejr. Denne gang var det med deltagelse af syv Ølstykke-familier.

"DUI sætter fokus på hele familien med børnene i fokus, og derfor adskiller lejren sig fra andre sommerlejre ved, at hele familien kan deltage. Man må godt deltage alene, men alle i familien er velkommen, børn, far og mor og sågar familiens kæledyr. Denne gang deltog tre kaniner," skriver DUI-Ølstykke i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Fælles for alle vores aktiviteter på lejren er, at de tager udgangspunkt i samvær og fællesskab. Foruden et besøg i Sommerland Sjælland så lavede vi mange aktiviteter i hytten. Fælleslege på græsset var meget populære, men det blev også til de obligatoriske ture til stranden og hygge omkring bålet."

Næste år fylder DUI Leg og Virke 115 år, så her deltager DUI-Ølstykke sammen med DUI’er fra hele landet i en fælles Jubi-lejr på Fyn. Skulle der være flere familier i Egedal, der synes, det kunne være sjovt at komme med på turen kan man henvende sig til Morten Lyager på ml@dui.dk.

Publiceret 08 August 2019 05:00