Heidi Henningsen, der er privatrådgiver i Danske Banks afdeling i Egedal Centret i Stenløse, runder et skapt karriere-hjørne. Privatfoto

Heidi Henningsen, der er privatrådgiver i Danske Banks afdeling i Egedal Centret i Stenløse, runder et skapt karriere-hjørne. Privatfoto

Heidi har 40 års jubilæum i Danske Bank i Egedal: "Før spurgte vi kun til, hvordan kunden ville have sine 500 kroner"

Heidi Henningsen fejrer 40 års jubilæum i Danske Banks afdeling i Stenløse. Det bliver fejret med en reception torsdag den 22. august

Heidi Henningsen kan torsdag den 22. august fra kl. 15.00-17.00 i lokalerne i Danske Banks Egedal-afdeling fejre sit 40 års jubilæum.

Heidi Henningsen, der er privatrådgiver i Danske Banks afdeling i Egedal Centret i Stenløse, er netop fyldt 60 år i april. Hun startede som elev i Haandværkerbanken den 1. august i 1979, og efter sin læretid flyttede hun til Ballerup afdeling, hvor hun startede i kassen og derefter var rundt i forskellige funktioner.

Efter 18 år kommer Heidi til Danske Banks afdeling i Smørum, og i 2010 flytter hun videre til afdelingen i Ølstykke, der bliver lagt sammen med Stenløse afdeling i 2014. I dag hedder afdelingen ”Egedal”, der signalerer, at banken favner hele kommunen.

Den største forandring igennem tiden i banken er ifølge Heidi, at bankerne er gået fra nærmest kun at ekspedere til nu at yde rådgivning indenfor hele det økonomiske spektrum.

Hele vejen rundt i dag

”Jeg plejer at sige, at vi før kun spurgte til, hvordan kunden ville have sine 500 kroner. I dag kommer vi ”hele vejen rundt” og taler med kunderne om både daglig økonomi, boligfinansiering, pension og så videre”, siger Heidi Henningsen i en pressemeddelelse.

Heidi Henningsen nyder især kontakten med kunderne, fordi man kommer tæt på og som rådgiver får lov til at spørge ind til kundernes ønsker og drømme. Hele den teknologiske udvikling har også været helt enorm og gjort stort indtryk på Heidi.

”Det var vildt, da vi i 1983 startede med at få Dankort, 15 år senere kom Netbanken – og i dag har de fleste banken med sig på telefonen og kan klare det meste via den. Og ellers klarer vi da lige resten via et skypemøde”, siger Heidi med et smil.

Privat er Heidi gift med Bjarne. Hun har to børn. Spejderlivet i FDF har fyldt en del igennem de seneste 30 år, først som forælder og dernæst som leder. Nu tager kassererjobbet en masse tid og ikke mindst de månedlige møder med de helt små ”Numlinge”.

Publiceret 12 August 2019 14:32