Numlingene Astrid, Alexander og Benjamin på tur i skoven. Foto: Christian H. Henningsen

Numlingene Astrid, Alexander og Benjamin på tur i skoven. Foto: Christian H. Henningsen

Sommerlejr: Numlinge gik på med krum hals

FDF'ere fra Stenløse og Veksø har haft nogle sjove dage

Af
Finn Due Larsen

Stenløse/Veksø FDF Stenløse-Veksø har holdt sommerlejr, og den havde i år som overordnet emne opfindelser.

Om lejren fortæller Heidi Helleskov Henningsen, der er Numlingeleder, om de deltagende Numlinge:

"De gik på med krum hals, når vi om morgenen startede med at gå igennem tidsmaskinen, således at vi kunne komme tilbage i tiden og hjælpe diverse opfindere, samt løse gåden om skurken, der havde stjålet nogle vigtige dele til denne tidsmaskine."

Opfindelsen af dampmaskinen er lidt svær at forstå når man kun er 4 – 5 år, til gengæld var de hurtige til at lave en vandbane ude i skoven, der virkede fint, forklarer hun videre.

"Dåsofoner (telefoner) blev også lavet med højt humør og afprøvet, da der skulle leges gemmeleg. I forbindelse med opfindelsen af demokratiet mødte vi Frederik d. VII, som ville bestemme det hele. Det var jo ikke sjovt at lege med ham, så han blev overbevist om, at det var sjovere når man var flere til at bestemme legene. Her skulle alle grupperne finde på en leg og efterfølgende lave valgplakater, stemme med rigtige stemmesedler og stemmeboks om, hvilken leg der var den sjoveste."

Numlingene og deres forældre var i selskab med 28 andre børn og voksne. FDF Stenløse-Veksø starter den nye sæson 2019/2020 onsdag d. 21. august i Multihytten, Barnekær 4, Stenløse, hvor alle interesserede er velkomne. Her kan man også få mere info omkring de enkelte klasser og deres mødedage/tidspunkter.

due

Publiceret 12 August 2019 06:00