Sirligt pyntede cupcakes, smagfulde sommertærter og avancerede moussekager. Det hele hitter, og hos Imerco sættes der nu fokus på bageriet. Pressefoto

Sirligt pyntede cupcakes, smagfulde sommertærter og avancerede moussekager. Det hele hitter, og hos Imerco sættes der nu fokus på bageriet. Pressefoto

Imerco i Stenløse inviterer til bagedage og fødselsdag

Butikken i Egedal Centret har gode nyheder til de bageglade kunder

En bagebølge har ramt os, og i Stenløse bliver bageudstyret revet ned fra hylderne.

Det oplever de hos byens Imerco, der derfor fejrer de bageglade borgere fra den 19. august og en uge frem med gode tips og præmier på højkant.

Sirligt pyntede cupcakes, smagfulde sommertærter og avancerede moussekager. Vi er blevet et land af bagenørder, og det mærkes også hos Imerco i Stenløse, der i år har solgt mere bageudstyr i forhold til samme tid sidste år.

For at imødekomme de bageglade borgere sætter Imerco i Stenløse særligt fokus på bagning fra mandag den 19. august og resten af uge 34.

"Vi har været nødt til at udvide vores sortiment nu hvor bage-feberen er over os. De glade bagere der kommer til os, vil gerne have alt muligt specialudstyr, så de altid har det nødvendige, når bageprocessen er sat i gang, siger Kamilla Frederiksen, der er butikschef i Imerco i Stenløse, i en pressemeddelelse.

Udover bagedagene fejrer Imerco i Stenløse også fødselsdag, og i den anledning udloddes bageudstyr for 7000 kroner. Det sker gennem en konkurrence på Instagram, hvor den flotteste kage kåres.

Bagedagene finder sted i uge 34 i Imerco i Stenløse.

Publiceret 14 August 2019 09:14