I den nye bydel ved Egedal Rådhus og Egedal Sundhedscenter er byggeriet af de nye familieboliger i fuld gang. Fotos: KAB

I den nye bydel ved Egedal Rådhus og Egedal Sundhedscenter er byggeriet af de nye familieboliger i fuld gang. Fotos: KAB

58 nye familieboliger skyder op i Egedal by: Byggeriet forventes klar til indflytning næste år

Den stod på taler og sprøde pølser, da Egedal Boligselskab i fredags bød på rejsegilde for det nye bolig-projekt i området ved Ølstykke og Egedal by

Af
Kenneth Tanzer

Lige nu er området ved Albusvej 2 i Ølstykke/Egedal by én stor byggeplads, men når foråret 2020 gør sit indtog, så er håndværkere og gravemaskiner skiftet ud med beboere og familiebiler.

Byggeriet af de 58 familieboliger fordelt på cirka 75-115 kvadratmeter på henholdsvis 2-rums, 3-rums og 4-rums boliger skrider nemlig så meget fremad, at bygherre Egedal Boligselskab i fredags kunne invitere på rejsegilde.

Her blev de hårdtarbejdende håndværkere traditionen tro budt på pølser, mens der blev holdt taler for byggeprojektet. På talerstolen var Egedal-borgmester Karsten Søndergaard, Per Husted Sørensen, formand for Egedal Boligsselskab og endelig adm. direktør i KAB, Jens Elmelund.

På talerstolen til fredagens rejsegilde var blandt andre Egedals borgmester Karsten Søndergaard.

På talerstolen til fredagens rejsegilde var blandt andre Egedals borgmester Karsten Søndergaard.

Bebyggelsen er den første i det ny-e boligområde i Egedal by, hvor naturen i den grad er en tro følgesvend. Det er nemlig planen, at boligerne indrettes, så de får udsyn til naturen og de rekreative arealer.

Indvendigt sætter boligerne også nye rammer for indretning med velgennemlyste boliger i flere forskellige størrelser. Samtidig får boligerne altaner, der gør dem attraktive til både at have et inde- og et uderum. Der etableres også en tagaltan til fælles brug.

"Den nye afdeling består af tre bygninger, som kommer til at omkranse et grønt gårdrum. Bebyggelsen varierer fra 1 til 4 etager, og der bliver forskelligartede facadeudtryk, både i form og materialer, så det bliver spændende at se på. Adgangs- og stiarealer gøres trygge for beboerne, og samtidig vil de åbne bebyggelsen, så den bliver imødekommende," lyder detr fra byggeforretningsfører KAB.

Der arrangeres besigtigelse den 29. oktober 2019, og dermed forventes byggeriet altså klar til indflytning cirka 1. maj 2020.

Publiceret 09 September 2019 06:05