Festen på Springbrættet havde det hele. Her bliver der sunget fødselsdagssang i en konfettiregn af dannebrogsflag. Foto: Benjamin Voldum Krog

Festen på Springbrættet havde det hele. Her bliver der sunget fødselsdagssang i en konfettiregn af dannebrogsflag. Foto: Benjamin Voldum Krog

Sambarytmer og trylleshow: Vild fødselsdagsfest på Springbrættet i Smørum

Den lokale fritids- og ungdomsklub markerede sin 20 års fødselsdag med helstegt pattegris, livemusik og modeshow

Fritidscentret Springbrættet i Smørum fyldte fredag tyve år, og det blev markeret med en særdeles underholdende fest, hvor 350 mennesker mødte op.

"Vi havde en fantastisk fødselsdagsfest. Det var storslået," siger Tue Fournaise, daglig leder på "Springbrættet".

Arrangementet blev åbnet af aftenens værter Olivia Lyng og Alexandra Holse (medlemmer i klubben).

De lagde for med et kort interview af klubbens leder, og herefter fik de hele selskabet til at synge fødselsdagssang i en konfettiregn af dannebrogsflag.

Menuen stod på helstegt pattegris og i vante Springbrættet stil, var der masser af aktiviteter for både børn og voksne. Udover de klassiske aktiviteter som gummistøvlekast og gladiatorbanen, så var der i år også familie zumba og ild kastning.

I boderne kunne man både vinde store præmier på lykkehjulet, dart eller dåsekast, og i kageboden kunne man købe lækre og flotte kager fra dagens kagekonkurrence. Alt salg i kageboden gik til "Børns Vilkår", og der var stor opbakning til at støtte det gode formål.

Henover aftenen kunne alle opleve de mange dygtige børn fra Springbrættet optræde både med bands, danseopvisning og modeshow.

Herlige sambarytmer

Det årlige modeshow var i år inspireret af brasilianske sambarytmer og Amazonas regnskov, og var kreeret i genbrugsmaterialer.

Hele aftenen sluttede med et underholdende show af Springbrættets medarbejdere, hvor der både var politiske parodier, trylleshow, masser af sang og ikke mindst et særligt børnekor til dagens anledning.

Publiceret 09 September 2019 10:58