Hjerteforeningen Egedal inviterer på et spændende foredrag i Stenløse.

Hjerteforeningen Egedal inviterer på et spændende foredrag i Stenløse.

Foredrag i Stenløse: Fra kræftsyg til ekstrem-idræt

Hjerteforeningen Egedal byder i Stenløse Kulturhus på et foredrag med Peter Møller

Stenløse Kulturhus danner torsdag den 26. september kl. 19.00 rammen om et foredrag med Peter Møller, der gik fra at være kræftsyg til at dyrke ekstremidræt.

Det er Hjerteforeningen Egedal, som byder på dette spændende, alvorlige, givende og underholdende foredrag om udfordringerne med at gennemleve en alvorlig sygdom, komme styrket ud på den anden side, og udleve en vild drengedrøm.

Foredraget med Peter Møller giver plads til både grin og tårer om hans livs rejse på cykel tværs over USA. I 2013 blev han som 62-årige ramt af modermærkekræft. Det ændrede – som ved alle andre i samme situation – hans liv 180 grader.

"Efter nødvendige operationer, behandlinger og start på årelange kontroller, blev en gammel drengedrøm hevet frem fra gemmerne. Nu skulle en vanvittig idé om at cykle på tværs af USA udleves. På en cykeltur fortalte jeg min ven Erik om min vanvittige plan. Eneste svar fra Erik var: ” Hvornår skal vi afsted? ”, lyder det fra Peter Møller.

13. september kørte de ud af San Francisco med kurs mod New York. En fantastisk tur med masser af oplevelser – gode og mindre gode, spændende og næsten for spændende enkelte gange – og det blev til i alt 5.690 km. og 33.276 højdemeter på 32 etaper. Den 17. oktober sluttede turen i New York – målet var nået, eventyret sluttede – naturligvis – ved statuen af H.C. Andersen i Central Park.

Tilmelding til foredraget er nødvendigt på egedal@hjerteforeningen.dk.

Publiceret 11 September 2019 09:46