Den prisvindende forfatter Anne-Cathrine Riebnitzsky kommer til Ølstykke Bibliotek for at holde foredrag. Pressefoto

Den prisvindende forfatter Anne-Cathrine Riebnitzsky kommer til Ølstykke Bibliotek for at holde foredrag. Pressefoto les kaner

Foredrag i Ølstykke: Forfatter Anne-Cathrine Riebnitzsky gæster biblioteket

Den prisvindende forfatter Anne-Cathrine Riebnitzsky holder foredrag om sin seneste bog ”Smaragdsliberen

Tirsdag den 1.oktober kl.19.30 besøger den prisvindende forfatter Anne-Cathrine Riebnitzsky Ølstykke Bibliotek og holder foredrag om sin seneste bog ”Smaragdsliberen”, samt om sit forfatterskab generelt.

Anne-Cathrine Riebnitzsky debuterede i 2012 med bogen ”Den stjålne vej”, som vandt Bog Forums debutantpris samme år. Men det store gennembrud kom med bogen ”Forbandet yngel”, som udkom 2013. Den vandt både Politikens romankonkurrence og fik ”De gyldne laurbær”. Hendes seneste bog ”Smaragdsliberen”, som mange anser for at være en af hendes bedste, var nomineret til ”Læsernes bogpris” i 2019.

Foredraget varer cirka to timer inklusive en kort pause. Her vil der blive serveret en vand og der er mulighed for at købe andre drikkevarer til.

Billetter sælges og kan købes via egedalbibliotekerne.dk eller ved personlig henvendelse på Ølstykke eller Smørum bibliotek. Restbilletter sælges i døren på selve aftenen.

Publiceret 13 September 2019 06:01