Blå Kors-butikken i Ølstykke kan fejre 10 års fødselsdag på Bryggertorvet. Kort efter tvinger en ombygning butikken til at lukke midlertidigt ned.

Blå Kors-butikken i Ølstykke kan fejre 10 års fødselsdag på Bryggertorvet. Kort efter tvinger en ombygning butikken til at lukke midlertidigt ned.

Blå Kors Ølstykke fejrer 10 års jubilæum - og lukker midlertidigt ned

Onsdag den 18. september kan Blå Kors i Ølstykke fejre 10 års fødselsdag på Bryggertorvet.

Traditionen tro holder man fødselsdagsfest med 50 % rabat på dagen på alle varer i hele butikken.

"Det er en stor dag for os og for vores faste kunder, som lang tid i forvejen spørger, hvornår der er fødselsdagsfest. De frivillige er stort set alle på job den dag, vi har altid travlt, og alle er også med til at fejre dagen. Kom og se vores fantastiske tilbud og være med til at fejre os. Dørene åbnes kl.10.00 og alle er velkomne," siger Marianne Røgen fra Blå Kors.

Kort efter festen lukker butikken dog ned.

"Ombygning til lejligheder oven på butikken skal starte 1. oktober. Butikken vil være lukket under forløbet, og det er desværre nødvendigt, at vi lukker ned i 4 måneder. For de frivillige, som tilbringer en stor del af deres tid dernede, vil ventetiden føles lang. Vi ønsker at fortsætte med tøjindsamlingen, og håber at finde et velegnet sted, indtil vi åbner igen. Alle kan følge os på Facebook, hvor vi vil holde kunder og andre interesserede opdateret i perioden," siger Marianne Røgen.

I forbindelse med nedlukningen holder man et særligt udsalg, hvor der fra den 18. til den 21. september er 50% rabat på alt i butikken, mandag den 23.september er der 60% rabat, tirsdag den 24.september - 70% og onsdag den 25.september - 80%.

Publiceret 14 September 2019 08:03