Skuespiller Ellen Hillingsø kan opleves på tætteste hold under et foredrag. Foto: Mark Fleuri

Skuespiller Ellen Hillingsø kan opleves på tætteste hold under et foredrag. Foto: Mark Fleuri

Skuespiller Ellen Hillingsø holder foredrag

Arbejdernes Landsbank i Jyllinge præsenterer Ellen Hillingsøs foredrag "Stram op og nap en morfar”

Arbejdernes Landsbank i Jyllinge inviterer Onsdag den 9. oktober til et spændende og underholdende foredrag med skuespiller Ellen Hillingsø, der udfordrer de tanker og overbevisninger, mange af os render rundt med.

Med en skøn selvironi udfordrer Ellen Hillingsø vores selvhøjtidelighed og opfordrer til gennemsigtighed. Alle vores mangler bliver alligevel opdaget. Ellen orker ikke at løbe maraton – hun har ondt i knæet og indrømmer blankt, at hun hellere vil spise kage. Når hun mediterer, kalder hun det, hvad det er: At nappe sig en morfar.

”Mit budskab er, at vi i bund og grund er gode nok, som vi er. Så hvorfor gøre livet mere besværligt end det er? Mit foredrag handler om at være mor, datter, og skuespiller. Om alle de forskellige roller, jeg har som menneske. Det er et personligt foredrag med udgangspunkt i mit liv og mine erfaringer. Både de sjove, de gode og de knap så heldige, fortæller Ellen Hillingsø.

”Når jeg holder foredrag, taler jeg både til unge og gamle. Publikum er altid meget blandet dersmæssigt. Jeg synes, det er fantastisk at møde publikum “unplugged” – ansigt til ansigt – og ikke igennem en rolle, men igennem mig som person.”

Ellen Hillingsø, 52, er datter af general Kjeld Hillingsø. Hun fik sit store folkelige gennembrud som skuespiller i rollen som den yderst frembrusende og kompromisløse Charlott i Bornedals tv-serie, “Charlott og Charlotte”. Senere har vi mødt Ellen Hillingsø i et hav af karaktertunge roller både i film, teater og tv. Vi ser hende ofte i roller, hvor hun bliver tillagt stor autoritet, fx som skoleleder i TV2-serien, Rita, og som chef for Efterretningstjenesten på DR´s Livvagterne og Broen.

Du kan reservere op til 4 billetter pr. person på al-bank.nemtilmeld.dk/874/. Da der er et begrænset antal billetter, gælder princippet ”først til mølle”. Billetterne skal afhentes personligt i Arbejdernes Landsbank i Jyllinge, torsdag den 3/10 i filialens almindelige åbningstid.

Foredraget foregår på Roskilde Katedralskole, Holbækvej 59, 4000 Roskilde, Onsdag den 9/10 kl. 19.00 – 20.30

Publiceret 16 September 2019 08:45