Mia v. Benzon til Østrig og William Michaelsen er klar til et udvekslingsophold.

Mia v. Benzon til Østrig og William Michaelsen er klar til et udvekslingsophold.

Lions Stenløse-Veksø sender to på udveksling

Stor oplevelse venter Mia v. Benzon og William Michaelsen

I juli måned rejser Mia v. Benzon til Østrig og William Michaelsen til Sverige i 3 uger.

De to unge er udvalgt blandt flere ansøgere til at deltage i Lions årlige sommerudveksling.

Formålet er, at møde andre kulturer, bo hos en værtsfamilie i en uge og tage aktivt del i hverdagslivet, at møde andre unge fra hele verden på en international Lions Camp og herigennem skabe kontakter og opleve international forståelse. Den unge er repræsentant for sit hjemland.

De unge i år er udvalgt fra Egedal Gymnasium. Man har tidligere modtaget mange ansøgninger fra Egedal Musikskole, Stenløse Gymnastik og Idrætsforening, Ung Egedal samt enkelte private, der har hørt om vores program.

De unge udvekslingsstudenter får gode og sjove oplevelser og nye venner fra hele verden.

Når de kommer hjem inviteres de altid til møde i vores klub, hvor de viser billeder og fortæller begejstret om turen og de fremmede indtryk. På den måde får klubben, der financierer hele turen for de unge tilbagemeldinger, så vi kan udvikle og justere Lions Youth Camp og Exchange program.

For at kunne deltage skal de unge være mellem 17 og 21 år, åbne og udadvendte, villige til at følge en anden kulturs skikke og være en værdig repræsentant for Lions klubben og for det danske samfund og Danmark.

Når man bliver udvalgt skal familien til den unge samtidig stille sig til rådighed som værtsfamilie for en udvekslingsstudent i en uge.

Publiceret 20 September 2019 08:29