Gundsø Teater- & Musikforening kan byde på et musikalsk foredragsshow med Dario Campeotto. Pressefoto

Gundsø Teater- & Musikforening kan byde på et musikalsk foredragsshow med Dario Campeotto. Pressefoto

Dario Campeotto klar til musik-show i Jyllinge

Det store jubilæumsshow kan opleves på Jyllinge Skole

Lørdag den 5. oktober kl. 16.00 på Jyllinge Skole optræder hele Danmarks Dario Campeotto med et musikalsk foredragsshow - i selskab med en pianist.

Det er Dario Campeottos 60 års jubilæum, men egentlig kunne man ligeså godt skrive 70 års jubilæum, for i 1949 stod han nemlig øverst på plakaten som ”Vidunderbarnet, den italienske-danske barnesanger Dario Campeotto”, i et show i KB-Hallen (hvor i øvrigt også Osvald Helmuth og Wandy Tworek medvirkede).

Kort tid efter blev karrieren dog afbrudt af en Dario-stemme i overgang. Derfor holder vi os til, at det hele startede i 1959, hvor Dario Campeotto var solist hos Otto Francker og hans kvintet på Restaurant Scandia på Rådhuspladsen. Her sang Dario om aftenen, mens han om dagen passede sit job som korassistent på Det Kgl. Teater.

Gennem de sidste 60 år har Dario Campeotto bevæget sig i utrolig mange sammenhænge: Musicals, film, revyer, kabaret, tv-optræden og et utal af optrædener rundt i landet lige fra solist med landets symfoniorkestre til underholdning på plejehjem eller ved moster Odas fødselsdag. Nå ja, så var der naturligvis også det absolutte gennembrud med ”Angelique” i 1961, hvor Dario Campeotto blev verdensberømt i Danmark, da han vandt det Danske Melodi Grand Prix i Fredericia.

Billetter til showet i Jyllinge kan købes på gtm.billetexpressen.dk.

Publiceret 21 September 2019 06:17