Arrangementet i Smørum er et led i

Arrangementet i Smørum er et led i "Danmark taler sammen" .

Smørum på dagsorden: Kom og tag en snak om foreninger og unge

LSI og SuperBrugsen inviterer til fællesspisning og en grundig snak om lokale forhold

Af
Finn Due Larsen

Smørum Hvordan har foreningslivet og de unge det i Ledøje-Smørum-området?

Det er emnet, når LSI og SuperBrugsen i Smørum sammen inviterer til en aften med fællesspisning og snak i højsædet. Det sker ttirsdag den 8. oktober klokken 18 i Smørum Kulturhus.

For der er brug for at tale mere sammen og styrke dialogen i lokalområdet, mener bestyrelsen for SuperBrugsen, som derfor dækker op til "en samtale over et måltid mad", som de kalder det.

Alle kan melde sig til i butikken så længe, der er ledige pladser.

Unge "hænger ud"

Som nævnt er aftenens emne foreningslivet og de unge i Ledøje-Smørum, og deltagerne får en såkaldt "samtalemenu" med spørgsmål, som skal hjælpe snakken på vej.

"Vi har i Ledøje-Smørum et rigt og spændende idræts-og foreningsliv. Men alt for mange unge forlader det hurtigt for at "hænge ud" i Smørum centret og andre steder", siger Karina Jensen, formand for SuperBrugsen i Smørum.

Der bliver vendt og drejet spørgsmål som: Hvad kan vi gøre for vores idrætsforening og de mange kulturelle foreninger for børn og voksne i Ledøje-Smørum? Har vi de rette lokaler?

Der er begrænsede pladser, omkring 50-60 deltagere i arrangementet, forklarer Karina Jensen, der henviser til, at man kan få mere at vide om arrangementet i SuperBrugsen i Smørum.

Arrangementet er en del af det landsdækkende ”Danmark taler sammen”, som andelsfællesskabet Coop og Enigma -Museum for post, tele og kommunikation står bag.

I ugen op til efterårsferien inviterer Kvickly, SuperBrugsen og Dagli’Brugsen over hele landet borgere til at vende de emner, der optager lokalområdet, over et måltid mad.

due

Publiceret 23 September 2019 10:47