Elvis-kopien Brian Troy fik Ølstykke Hallen til at gynge. Fotos: Ane-Mette Timm

Elvis-kopien Brian Troy fik Ølstykke Hallen til at gynge. Fotos: Ane-Mette Timm

Fra "Jailhouse Rock" til "Don't Be Cruel": 300 festede med "The King" i Ølstykke

Populære Brian Troy gav den lørdag aften gas som Nordeuropas bedste Elvis-kopi, da han optrådte til et stort musik-event i Ølstykke Hallen

Af
Kenneth Tanzer

Der blev skålet, danset og ikke mindst sunget med for fuld styrke, da Elvis-kopien Brian Troy for nylig gæstede Ølstykke Hallen med sit populære Elvis-show.

"Det var ganske enkelt en fantastisk aften. Brian Troy leverede et super godt show, hvor han var på scenen i over 90 minutter fordelt på to afdelinger. Det var rigtig godt - også hans band med korpiger," lyder det fra Ølstykke Fodbold Club og den lokale musikforening TMB, som stod bag det vellykkede arrangement.

Inden Elvis sang om "Suspicious Minds" og "Burning Love", så kunne de 300 feststemte gæster kickstarte aftenen med en festmiddag. Kort efter gik det lokale Ølstykke-rockband "The Mean Beats" på scenen og gav den gas med gammel 60er pigtrådsmusik.

Kongen på vej ind på scenen i Ølstykke.

Kongen på vej ind på scenen i Ølstykke.

Stemningen var på kogepunktet, men festen nåede nye højder, da bandet "New Valentinos" indtog scenen med alt fra 60'er hits til sange fra i dag. Dansegulvet var fyldt til bristepunktet, og så kunne "The King" i form af Brian Troy ligeså godt kaste sig ud i en vellykket Elvis-fortolkning.

"Det var et perfekt arrangement, og vi vil gerne takke de mange hjælpere og sponsorere for en fantastisk opbakning," lyder det fra ØFC og TMB.

Publiceret 08 October 2019 14:25