Flytte eller blive? Fremtiden er lige nu uvis for Erik Harefod Gruppe. Foto: due.

Flytte eller blive? Fremtiden er lige nu uvis for Erik Harefod Gruppe. Foto: due.

Udvalgsformand: Forstår godt spejdernes bekymring

Det ville være ideelt at flytte Erik Harefod Gruppe til en placering ved skoven, men jeg kan ikke love noget, siger Charlotte Haagendrup

Af
Finn Due Larsen

Ølstykke Den bekymring som spejderne i Erik Harefod Gruppe har omkring måske at skulle dele Spejderengen med en privatskole, møder fuld forståelse hos Charlotte Haagendrup (Kons.), formand for Kultur- og Erhvervsudvalget.

"Jeg har også en bekymring omkring parkeringsforholdene, og jeg synes ikke det er godt hvis spejderne bliver klemt op i et hjørne. Derfor er det også vigtigt, at vi løbende har en god dialog med spejderne. Jeg synes de har været konstruktive, og vi vil forsøge at løse det så godt vi kan."

Hun forstår også godt ønsket om at flytte spejderne helt væk fra Spejderengen:

"Jeg er enig i, at det vil være ideelt at flytte til skoven. Men jeg kan ikke love noget, for det koster penge. Vi kan ikke bare lægge en plan på en anden mands jord. Hvis pengene er der, vil vi gerne se nærmere på det.

Som omtalt har Johan-Benjamin Spendrup Hahn, talsmand for gruppen bag Ølstykke Privatskole, udtrykt håb om, at der kan findes en ordning så spejderne kan blive.

Publiceret 08 October 2019 06:10