To generationer nyder samværet, mens de snitter og kokkerer i Børnebørnenes madværksted. Billedet her er fra ét af de tidligere madværksteder på Bækkegårdsskolen i Ølstykke.

To generationer nyder samværet, mens de snitter og kokkerer i Børnebørnenes madværksted. Billedet her er fra ét af de tidligere madværksteder på Bækkegårdsskolen i Ølstykke.

En tur i Egedal-køkkenet: Mere hjertemad for børn og bedsteforældre

Hjerteforeningen i Egedal byder igen på sjove og sunde madlavningskurser for børn og deres bedsteforældre

Hjerteforeningen i Egedal inviterer for sjette gang bedsteforældre og børnebørn i køkkenet for at kombinere fællesskab og hjertesund madlavning

Børnebørnenes madværksted byder på sjove og sunde madlavningskurser for børn og deres bedsteforældre. I Egedal har Hjerteforeningen Egedal ved de tidligere kurser oplevet stor interesse og tilfredse deltagere og gentager derfor madværkstedet for 6. gang.

"Ambitionen med Børnebørnenes madværksted er dels at styrke fællesskabet og lade generationerne komme tæt på hinanden og dels fremme sunde madvaner. Derfor er vi glade for den store interesse for madværkstederne, siger frivilligchef i Hjerteforeningen, Betina Egede Jensen.

Undervejs i forløbet kommer bedsteforældre og børnebørn til at tilberede både morgenmad, madpakker, eftermiddagssnacks og festmåltider. Som afrunding på hver kursusgang spiser generationerne sammen.

I hvert madværksted deltager otte bedsteforældre og deres børnebørn. Børnene har en alder, der svarer til 4. til 6. klasses elever. Madkurset løber over fire gange og foregår i køkkenet på Bækkegårdsskolen. Første gang er den 29. oktober.

Hjerteforeningen står bag Børnebørnenes madværksted, der er støttet økonomisk af Nordea-Fonden.

Publiceret 12 October 2019 06:09