Nu er politikerne klar til at tage hul på arbejdet med at udforme en helhedsplan, der kan sikre Ølstykke Stationsby en langsigtet udvikling.

Nu er politikerne klar til at tage hul på arbejdet med at udforme en helhedsplan, der kan sikre Ølstykke Stationsby en langsigtet udvikling.

Helhedsplan på vej for Ølstykke Stationsby: Potentialet skal dyrkes

Nu starter arbejdet med at udforme en visionær og robust helhedsplan, der kan sikre udvikling af Ølstykke Stationsby

Det var et enigt og ambitiøst Byråd, der i maj 2019 satte fokus på udviklingen og omdannelsen af Ølstykke Stationsby, med Planstrategi 2019.

Nu er politikerne klar til at tage hul på arbejdet med at udforme en helhedsplan, der kan sikre Ølstykke Stationsby en langsigtet udvikling

"Udviklingen i Egedal er i fuld gang, og vi arbejder på mange fronter for at gøre Egedal til et endnu bedre sted at leve, bo og arbejde. Det gælder selvfølgelig også for vores eksisterende byer, hvor vi skal sikre de optimale rammer for liv, udvikling og fortætning," siger borgmester Karsten Søndergaard i en pressemeddelelse.

"Og her skal vi selvfølgelig ud at have fat i alle de engagerede borgere, de lokale erhvervsdrivende og grundejerne i byen. Så gør jer klar ”Ølstykke Stationsby, for sammen skal vi lave en ambitiøs og robust plan, der kan vende udviklingen og dyrke de potentialer byen rummer," fortsætter Karsten Søndergaard.

Planudvalget fik på deres møde den 10. oktober 2019 en orientering om igangsættelse af arbejdet med for Ølstykke Stationsby, som vil løbe fra november 2019 til maj 2020.

Møder i vente

"Det bliver rigtig spændende, lyder det fra planudvalgsformand Ib Sørensen.

"Vi i fuld gang med at planlægge både dialogmøde med erhvervslivet, interviews med grundejerne og et midlertidigt projektkontor i byen, hvor man hver torsdag kan komme forbi og få en snak med kommunens planlæggere om byens udvikling," fortsætter Ib Sørensen.

Egedal Kommune oplyser, at der kommer meget mere information om borgerinddragelsen og processen senere.

Publiceret 14 October 2019 05:55