Tre villaer i Jyllinge har været udsat for indbrud.

Tre villaer i Jyllinge har været udsat for indbrud.

Tre villa-indbrud: Tyvene løb med guldkæder, gaver og kontanter

Ukendte gerningsmænd har fra torsdag til søndag været på spil på Tværtoften, Nordtoften og Østtoften i Jyllinge

Tre villaer på Tværtoften, Nordtoften og Østtoften i Jyllinge har været udsat for indbrud i perioden fra torsdag til søndag.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi fra sin døgnrapport.

På Tværtoften blev indbruddet begået i tidsrummet fra torsdag kl. 10.00 til lørdag kl. 11.30. Gerningsmændene kom ind ved at bryde et soveværelsesvindue op, inden der blev stjålet kontanter, diverse smykker, Samsung tv, bærbar computer, Ipad, solbriller, Bose Noice cancelling headset og to højtalere.

Var i samtlige rum

På Nordtoften slog tyvene til i tidsrummet fra fredag kl. 11.00 til søndag kl. 15.10. De skaffede sig adgang til bopælen ved at bryde et toiletvindue op, hvorefter de jagtede tyvekoster i samtlige rum.

"Der var spor af færden på toilettet, gangen, værelser med skabe og i et soveværelse, idet det var gennemrodet. Skabe og skuffer var åbne og lå på gulvet," oplyser politiet.

Fra et pengeskab på stedet blev der stjålet danske penge samt Euro.

Også en villa på Østtoften blev udsat for indbrud. Det skete fra fredag kl. 6.00 til søndag kl. 21.20. Også her blev der fundet spor af færden i hele huset, ligesom der stjålet en bærbar af mrk. HP og Kontanter blandet valuta.

Publiceret 14 October 2019 08:53