Samtlige byrådspartier i Egedal med undtagelse har vedtaget et budget, som møder stor ros hos Dansk Byggeri.

Samtlige byrådspartier i Egedal med undtagelse har vedtaget et budget, som møder stor ros hos Dansk Byggeri.

Dansk Byggeri roser Egedals nye budget: "Politikerne viser erhvervsvenlighed"

Jørgen Simonsen, formanden for Dansk Byggeri i Nordsjælland, er begejstret for Egedals "Budget 2020"

"Egedal Kommune har taget et stort skridt i den erhvervsvenlige retning."

Sådan siger Jørgen Simonsen, formand for Dansk Byggeri i Nordsjælland, efter vedtagelsen af det nye "Budget 2020" i Egedal Kommune.

"Politikerne har i budgettet besluttet at halvere dækningsafgiften. En afgift på virksomhedernes bygninger, som kommunerne selv bestemmer, om de vil opkræve eller ej. Mange kommuner opkræver slet ikke afgiften, men de lokale virksomheder i Egedal betaler i år næsten 6,3 millioner kroner i dækningsafgift. Derfor skal der herfra lyde stor ros til politikerne for at halvere regningen i 2020. Det er erhvervsvenlighed, som kan mærkes, og som er med til at gøre Egedal til et attraktivt sted at drive virksomhed," lyder det fra Jørgen Simonsen.

"Jeg håber, at ambitionerne ikke stopper her, men at politikerne vil fortsætte med at sætte dækningsafgiften ned, så den i løbet af to eller tre år helt forsvinder. Politikerne i Egedal har fået balance både i budgettet og i den måde, de har valgt at fordele midlerne på i budgettet for 2020. Her er noget til både børnene, de ældre, det sociale område og til virksomhederne," siger han.

Publiceret 16 October 2019 21:27