Klimaet, miljøet og Egedal Kommunes generelle indsats for at være en grøn kommune er til debat på et møde i Stenløse Kulturhus. Arkivfoto

Klimaet, miljøet og Egedal Kommunes generelle indsats for at være en grøn kommune er til debat på et møde i Stenløse Kulturhus. Arkivfoto Finn Jørgensen

Enhedslisten i Egedal vil sætte fokus på miljøet

Partiet indkalder til debatmøde i Stenløse Kulturhus om miljø-indsatsen i Egedal Kommune

Egedal har ry for at være en grøn kommune, men hvor grønne er man egentlig?.

Det spørgsmål vil Enhedslisten i Egedal forsøge at finde svaret på ved et åbent debatmøde onsdag den 30. oktober kl. 19.30 i Kulturhuset i Stenløse. Partiet vil også stille skarpt på kommunens initiativer og visioner samt borgernes indsats.

Til at belyse spørgsmålet har lokalafdelingen inviteret repræsentanter fra kommunens Grønne Råd. I dette sidder, udover politikere og embedsværk, repræsentanter for en lang række lokale foreninger, der på forskellig vis har interesser i klima eller miljø. Efter et oplæg vil der være mulighed for at stille spørgsmål og debattere.

Anden del af mødet sætter fokus på, hvad man som borgere selv kan gøre, for at hjælpe klima og miljø på vej. Bente Hessellund Andersen fra miljøbevægelsen NOAH kommer med et oplæg, inden ordet gives frit.

Der bydes på kaffe/te lidt sødt og frugt undervejs.

Publiceret 16 October 2019 07:09