"Den normale undervisning er omlagt til en stor buffet af workshops med musikskolens lærere som instruktører," siger musikskoleleder Mikkel Benn.

Unik ”Film & Musik”-uge venter eleverne i Egedal Musikskole

Stenløse Kulturhus danner i næste uge rammen om et stort musik- og film-forløb for Egedals Musikskoleelever

I næste uge slår Egedal Musikskole dørene op til et spændende forløb om ”Film & Musik” i Stenløse Kulturhus. Musikskoleeleverne skal i 15 workshops arbejde med lyddesign, filmskabelse og filmgenrer

"Den normale undervisning er omlagt til en stor buffet af workshops med musikskolens lærere som instruktører. Der er blevet lagt kræfter i at lave et program med stor pædagogisk spændvidde, og jeg er utrolig stolt over, at lærerne har sat så spændende en ramme for, at elever kan opleve og lære i nye fællesskaber med temaet ”Film & Musik” som springbræt," siger musikskoleleder Mikkel Benn i en pressemeddelelse.

Workshops

Egedal Musikskole er som organisation normalt ikke samlet ét sted, men til stede lokalt i hele Egedal. For at kunne skabe en dynamisk uge, bliver alle musikskolens aktiviteter centraliseret ét sted, i Stenløse Kulturhus.

Som musikskole-elev kan man deltage lige så meget, man har lyst, alle ugens dage kl. 15-18. Lærerne er til stede med workshops på de dage, hvor de normalt underviser. Projektugen er samtidig en opfordring til alle musikskoleelever til at tage med på opdagelsesrejse i filmens og musikkens univers og møde andre nye lærere og elever.

Stine Lauritzen Larsen gæster Film og Musik-ugen som huskunstner. Stine er uddannet filmproducer, har arbejdet på et utal af film- og TV produktioner, har drevet to minifilmskoler og arbejder også som børnebibliotekar.

Rejsekammeraterne vil lave konkrete filmiske fortællinger og filmproduktioner med inspiration fra hinanden, selve undervisningen, og fra de mange musiske workshops de skal besøge i løbet af ugen.

Publiceret 06 November 2019 06:21