Byggeriet af det nye hus til Smørums hjemmepleje opføres ved siden af kraftvarmeværket. Foto: Egedal Kommune.

Byggeriet af det nye hus til Smørums hjemmepleje opføres ved siden af kraftvarmeværket. Foto: Egedal Kommune.

Hjemmeplejen i Smørum skal bo på Skebjergvej

Egedal Byråd har godkendt budget og ny placering for nyt hus til hjemmeplejen i Smørum

Hjemmeplejen i Smørum har fået afklaret sin fremtid.

På det seneste byrådsmøde i Egedal blev det besluttet, at hjemmeplejen får til huse i et nybyggeri ved siden af kraftvarmeværket ud mod Skebjergvej.

Nybyggeriet var først planlagt til at ligge ved siden af kulturhuset i Smørum, men det planlagte byggeri viste sig at blive for stort til denne byggegrund, og udbuddet blev annulleret.

Nu er en ny placering fundet ud mod Skebjergvej, og byggeriet opføres som modulbyggeri i ét plan og bliver på ca. 400 m2.

"Med den nye placering og udformning imødekommer vi det pladsbehov, som hjemmeplejens personale har brug for. I det nye byggeri har vi skabt plads til bade- og omklædningsfaciliteter med personalegarderober, møde-, dokumentationsrum, og et stort opdeleligt spiselokale, som ved en foldevæg kan bruges til både spisning, samling og møder," siger Ib Sørensen, formand for planudvalget i Egedal Kommune.

Hjemmeplejens personale har midlertidigt fået lokaler på Søagerskolen, hvor de skal bo indtil det nye hus står klar til brug i august 2021. Byggeriet er en del af kommunens Investeringsplan 2028 og finansieres derigennem.

Publiceret 08 November 2019 09:34