En af de boliger på Frederikssundsvej, som Egedal Kommune har indgivet politianmeldelse om. Foto: due.

En af de boliger på Frederikssundsvej, som Egedal Kommune har indgivet politianmeldelse om. Foto: due.

Ikke kun i Søsum: Stenløse-boliger også anmeldt som ulovlige

Egedal Kommune har indgivet politianmeldelse for "dobbelthuse"

Af
Finn Due Larsen

Det er ikke kun i Søsum, at Ulrik Stenlien har fået en sag på halsen i forhold til indretning af lejligheder. Der er fra Egedal Kommunes side indgivet politianmeldelse for boliger på Frederikssundsvej 143 i Stenløse, med begrundelsen, at de er ulovligt indrettede.

På et møde i Planudvalget den 15. august fremgik det af dagsorden, at der er fremsendt påbud til ejer om lovliggørelse af forhold på ejendommen.

Det skete efter at der var givet tilladelse til opførelse af enfamiliehus, men ”kommunen er blevet gjort opmærksom på det er annonceret til udlejning som dobbelthuse”, som det fremgår af dagsorden, og videre lyder det:

”Egedal Kommune har gjort opmærksom på at bygningen hverken må bygges eller anvendes som to boliger, og ejeren er blevet politianmeldt for på naboejendommen at have opført et lignende dobbelthus.”

Det var på adressen Frederikssundsvej 143B, at der var indgivet politianmeldelse, og siden udvalgsmødet i august har kommunen også indgivet politianmeldelse for adresserne 143C og 143D. Det bekræftes af Danske Lejere og Nordsjællands Politi.

Publiceret 12 November 2019 06:18