Alle de sager, der har været hos Danske Lejere, er blevet overholdt, siger Ulrik Stenlien. Foto: due.

Alle de sager, der har været hos Danske Lejere, er blevet overholdt, siger Ulrik Stenlien. Foto: due.

Søsum-udlejer afviser kritik: Alle har fået deres penge tilbage

"Jeg har ingen hængepartier med nogen”, siger Ulrik Stenlien

Af
Finn Due Larsen

Den kritik som er blevet rejst af forholdene på Søsum Bygade og Frederikssundsvej, afvises pure af udlejeren, Ulrik Stenlien.

Lokalavisen har forelagt ham de oplysninger vi har fået fra Danske Lejere, tidligere lejere på Søsum Bygade og Egedal Kommune om boliger, der er ulovligt indrettede, om indskud og depositum der ikke er tilbagebetalt, og om forbrugs-regnskab der ikke er udfyldt korrekt.

"Jeg har ingen hængepartier med nogen. Alle har fået deres penge tilbage. Jeg har måske én uafsluttet sag", siger Ulrik Stenlien.

”Du har en kendelse i Huslejenævnet fra 26. september, som du har tabt. Den siger, at du skal betale 30.000 kroner tilbage til lejeren?”

”Det er jo urimeligt, når folk ikke betaler for deres husleje. Det er en ganske almindelig sag, det er der ingen hokus-pokus i. Det har ikke noget at gøre med at det er Søsum Bygade, det kunne være hvor som helst.”

”Du har tabt sagen i Huslejenævnet, men du siger det handler om husleje der ikke er betalt?”

”Jeg har nok været for langsom til at tilbagebetale depositum. Men der har været den her uenighed, fordi der ikke er betalt husleje af lejeren. Det sker tit med den slags tvister, det er helt banalt. Det er jo måden lejeloven er bygget op på.”

”Danske Lejere oplyser, at kendelsen i Huslejenævnet vil danne grundlag for flere henvendelser til dig med sager om manglende indskud og depositum og forbrugs-regnskab, der ikke er udfyldt korrekt. Hvad siger du til det?”

”Alle de sager, der har været hos Danske Lejere, er blevet overholdt. Der er ikke flere tilbage. Prøv at spørge dem, hvor mange sager der er løst.”

”Angående ejendommen på Frederikssundsvej 143B, hvor du også er udlejer, der har Egedal Kommune jo indgivet en politianmeldelse. De henviser til, at der er givet tilladelse til opførelse af enfamiliehus, men ”kommunen er blevet gjort opmærksom på det er annonceret til udlejning som dobbelthuse”, skriver de i dagsorden. Hvad siger du til det?”

”Hvornår er det et dobbelthus? Det er jo det vi ikke kan blive enige om. Jeg tager det helt roligt med den politianmeldelse.”

Publiceret 12 November 2019 06:10