Glade prisvindere. Fra v. Svend Aage Sørensen, Ildsjæleprisen, Emilie Nyborg Andersen, Ungeprisen, og Maria Schmidt-Larsen, Foreningsprisen. Foto: due.

Glade prisvindere. Fra v. Svend Aage Sørensen, Ildsjæleprisen, Emilie Nyborg Andersen, Ungeprisen, og Maria Schmidt-Larsen, Foreningsprisen. Foto: due.

Se video og billeder: Prisregn over Egedal-talenter

Foreningsprisen, Ildsjæleprisen, Ungeprisen og Mesterskabs-priserne blev uddelt ved stor fest på rådhuset

Af
Finn Due Larsen

Egedal Der er masser af stærke frivillige og store talener i foreningerne i Egedal.

Det stod klart mandag aften, da Prisfesten fandt sted på Egedal Rådhus. Den årlige, festlige begivenhed hvor foreningerne fejrer sig selv, og der var hæder til de aller-sejeste.

Foreningsprisen, Ildsjæleprisen og Ungeprisen skulle uddeles, og Mesterskabs-priserne uddeles til alle, der har vundet medaljer i det forgangne år.

Det blev gjort med en mægtig fest, hvor der også var underholdning undervejs, blandt andet fra en veloplagt Andreas Hermansen, og bundet sammen af Charlotte Haagendrup (Kons.), formand for Kultur- og Erhvervsudvalget, og borgmester Karsten Søndergaard (V).

Se en festlig video fra Prisfesten her.

"Dygtig og erfaren"

Foreningsprisen gik til Maria Schmidt-Larsen, der er instruktør i Ølstykke Gymnastik Forening.

"Maria er en dygtig og erfaren instruktør - og så favner hun bredt. Hun har en særdeles veludviklet sans for at være på rette sted til rette tid", sagde Charlotte Haagendrup, og hun fortsatte:

"Om det er springgymnastik, rytmegymnastik, mikro-RSG, zumba eller pigedans så træder hun til der, hvor der er et behov."

"Kæmpe indsats"

Svend Aage Sørensen fra Ølstykke Badminton Club tog Illdsjæleprisen hjem:

"Han har om nogen ydet en kæmpe indsats for og været klubbens ansigt udadtil i rigtig mange år, samt kæmpet mange "kampe" for klubben både internt og eksternt", sagde Charlotte Haagendrup, og fortsatte:

"Han startede som kioskbestyrer i flere år, og for så derefter i 2003 at overtage kasserer posten og efterfølgende i 2006 at træde til også som formand - begge poster besidder han stadig, henholdsvis 16 og 13 år senere."

Se en festlig video fra Prisfesten her.

"Stort gymnastik-hjerte"

Üngeprisen gik til Emilie Nyborg Andersen fra Ølstykke Gymnastik Forening, og hun fik betegnelsen "en ung dame med et meget stort gymnastik-hjerte":

Hun blev fremhævet for at være instruktør for micro-pigerne, mikro-drenge og som medskaber af ideen om et micro-mix-jhold, der blev Danmarksmestre i 2018.

"Hun har ført dette og er fortsat - ved siden af sin trænergerning - selv mangeårig konkurrencegymnast i Team Gym på højt niveau", sagde Charlotte Haagendrup.

Alle tre prismodtagere var naturligvis pavestolte og glade for hæderen:

"Jeg er meget overrasket. Der var jo så mange andre der var indstillet", sagde en glad Emilie Nyborg Andersen, og den samme reaktion gik igen hos Maria Schmidt-Larsen og og Svend Aage Sørensen.

Mestrene

Efter en pause med underholdning, sang og en stor buffet linet op blev Mesterskabspriserne uddelt. De gik til følgende foreninger:

Egedal Softball Klub, Ganløse Tri-Center, Stenløse Badminton Klub, Stenløse Skytteforening, Ølstykke Skytteforening, Ganløse Skytteforening, Egedal Karate Klub, Smørum Golfklub, Dansk Kennel Klub, LSI Gymnastik og Smørum Rulleskøjte Klub.

Der blev sluttet af med fællessang, sat i gang af Casper Fonberg på, selvfølgelig - "We are the Champions".

Se masser af billeder fra Prisfesten her:

Publiceret 12 November 2019 13:00