Arkivfoto: Danske Spil

Arkivfoto: Danske Spil Ritzau Scanpix

Vandt 6 millioner i Lotto: Det går pengene til

Safari i Afrika, tur gennem Canada eller krydstogt i Caribien er med på ønskelisten for Egedal-borger

Egedal En mand i halvtredserne fra Egedal Kommune blev for nogle uger siden, som vi tidligere har omtalt, seks millioner kroner rigere på Lotto. Manden har spillet Lotto fast igennem 25 år med de samme rækker hver eneste uge.

Manden, der ønsker at være anonym, fortæller gennem en pressemeddelelse fra Danske Spil, at overvejelserne nu går retning af enten safari i Afrika, at køre gennem Canada eller tage på krydstogt i Caribien.

Udover de lange udlandsrejser vil parret have totalrenoveret deres gamle hus, ligesom de vil give nogle penge til familie – og især til parrets søn. I forbindelse med deres 30 års bryllupsdag overvejer de også at invitere hele familien på en tur til et varmt sted.

Godt tidspunkt

"Det er jo lige meget at have så mange penge, hvis ikke man deler dem med nogen. Så det betyder alverden, at vi kan gøre en masse af disse ting og samtidig have ro i maven, når det gælder fremtidens udfordringer. Jeg tror heller ikke, vi kommer til at skæve til priserne på julegaver i år", siger han til Danske Spil.

Egedal-borgeren fortæller videre, at han har altid været sikker på, at han ville vinde. Det var bare et spørgsmål om hvornår. Og tidspunktet kunne ikke være bedre lige nu. Han har nemlig en sygdom, der gør, at han ikke kan blive på arbejdsmarkedet meget længere, forklarer manden.

"YES"

"Jeg har gået det sidste halve år og tumlet med tankerne om, hvordan vi mon skulle klare den med en enkelt lønning og en førtidspension, når jeg ikke kan arbejde mere. Det har fyldt en hel del. Og nu. Nu er jeg bare så lettet og glad", siger han i pressemeddelelsen.

Det var i ugen efter trækningen, at manden blev bekendt med sin pludselige millionærtitel.

"Jeg var på vej hjem fra arbejde, da en person ringede fra Danske Spil. Først var der en vis skepsis, men der gik da ikke ret længe, før jeg må have lignet en glad julegris, der kørte rundt i trafikken. Da jeg kom hjem og stod i min stue, måtte jeg da også lige råbe et højt "YES" med armene i vejret. Hele min krop boblede af energi, som jeg slet ikke vidste, hvad jeg skulle gøre med."

Publiceret 12 November 2019 13:02