Søndag den 1. december kl. 16.30 tændes juletræet ved kroen i Veksø. Her vil der være julemænd, der danser om træet, og som deler godter ud til børnene. Arkivfoto

Søndag den 1. december kl. 16.30 tændes juletræet ved kroen i Veksø. Her vil der være julemænd, der danser om træet, og som deler godter ud til børnene. Arkivfoto

Kæmpe julefest i Veksø søndag den 1. december

Borgerlauget i Veksø arrangerer juletræsfest i multihallen og den traditionsrige juletræstænding ved Veksø Kro

Søndag den 1. december byder Veksø på "Jul i Veksø" med juletræsfest i Veksø Hallen og på den traditionsrige juletræstænding ved Veksø Kro, som i dagens anledning har åbnet krostuen.

”Vi glæder os til at kickstarte julemåneden den 1. søndag i advent, som også i år byder på en række forskellige hyggelige juleaktiviteter,” udtaler Karen A. Forsting, oldermand for Veksø Borgerlaug, som står for juletræstændingen.

Dagens første arrangement er juletræsfesten i Veksø Hallen fra kl. 12.00 til 14.00. Her vil der være børneaktiviteter, julemand og klovnerier, risengrød og saftevand til børnene og naturligvis salg af den traditionelle og uundværlige flæskestegssandwich samt pølser, øl og vand m.m.

”Juletræsfesten 1. søndag i advent bliver en juletræsfest med noget for både børn og voksne,” udtaler Hans-Erik Pedersen fra Frivillige hænder i Veksø/Veksø Menighedsråd, som sammen med Veksø Skoles Venner står for juletræsfesten.

Der er familiegudstjeneste i Veksø Kirke kl. 15.00, og kl. 15.30 åbnes Veksø Kro for salg af bl.a. gløgg og æbleskiver, ligesom der vil være gratis hestevognsture for store og små med afgang fra kroen.

Kl. 16:30 tændes juletræet ved kroen. Her vil der være julemænd, der danser om træet, og som deler godter ud til børnene.

”Vi glæder os til en rigtig hyggelig dag som en god optakt til julen” udtaler Karen A. Forsting, oldermand for Veksø Borgerlaug.

Publiceret 13 November 2019 09:01