Den kendte familievejleder Lola Jensen tog Egedal med storm. Pressefoto

Den kendte familievejleder Lola Jensen tog Egedal med storm. Pressefoto

Fra teenagerens hængerøvsbukser til frygtindgydende teenagekærester: Lola Jensen i topform fik latteren frem under foredrag i Stenløse

Den kendte familievejleder gæstede Stenløse Kulturhus med et rammende budskab

Stenløse Kulturhus lagde for nylig igen rammerne til en munter aften i selskab med familievejleder Lola Jensen, hvor temaet denne gang var præ-teens og teenagere.

At dømme ud fra latteren og de anerkendende blikke til sidemanden, er problemstillingerne og karaktertrækkene lige så kendte i Ølstykke og omegn som i resten af landet.

Det var Støtteforeningen for Ølstykke Privatskole der havde inviteret den folkekære familievejleder forbi til en lærerig aften, hvor 135 aktivt lyttende og grinene forældre mødte en yderst veloplagt og speedsnakkende Lola.

”Det er vigtigt for os, at vi er med til at give Ølstykke og Egedal endnu flere tilbud på den kulturelle scene, og når vi samtidig kan give lidt vitaminindsprøjtninger til teenageforældre, er det jo fantastisk”, udtaler Tenna Hahn, der er en af drivkræfterne bag de sociale arrangementer i Støtteforeningen.

Nogle af de mange emner som Lola berørte denne aften var, hvordan man som forældre håndterer de grænsesøgende teenagere når det gælder alt fra hængerøvsbukser, manglende personlig hygiejne til svigermors skræk, alkohol og ungdomsfester.

Og mest af alt en venlig reminder om, nogle gange lige at trække vejret, tælle til 10 og vise hvem der er den voksne, i stedet for at ryge op i det røde felt, ”for sådan skal du ikke tale til mig, unge dame”!!

”Jeg hørte Lola sige, at kvinder skal snakke mindre. Derefter hørte jeg ikke så meget” fortalte en grinende mandlig tilskuer, der ønsker at være anonym.

Næste gang Støtteforeningen holder arrangement er det store informationsmøde for forældre til de kommende elever på Ølstykke Privatskole. Informationsmødet finder sted tirsdag den 19. november kl. 19.30 i Stenløse Kulturhus. Af hensyn til begrænset plads, skal der hentes en gratis billet via Ølstykke Privatskoles hjemmeside.

Publiceret 14 November 2019 09:49