I Egedal Centret i Stenløse vil Ole Kibsgaard og Kaya Brüel, der er kendt fra TV med Kaj og Andrea, underholde børnene. Pressefoto

I Egedal Centret i Stenløse vil Ole Kibsgaard og Kaya Brüel, der er kendt fra TV med Kaj og Andrea, underholde børnene. Pressefoto

Nu skal der festes: Juletræet tændes i Ølstykke og Stenløse

Den står på masser af underholdning i både Egedal Centret og Ølstykke Stationsby, når juletræet tændes fredag 29. november

Julen nærmer sig med hastige skridt, og i Egedal bliver højtiden traditionen tro skudt i gang med juletræstændinger fredag den 29. november i Ølstykke og Stenløse - i øvrigt samme aften som "Black Friday".

I Egedal Centret kan børn og barnlige sjæle se frem til masser af jule-underholdning fra kl. 17.00 på Centertorvet ved Kvickly.

Her vil Ole Kibsgaard og Kaya Brüel (kendt fra TV med Kaj og Andrea), underholde børnene frem til kl. 17.30, hvor Egedal-borgmester Karsten Søndergaard holder juletale. Kort efter vil selveste julemanden underholde og tænde juletræet, inden han deler godteposer ud til børnene. Centerforeningen serverer glögg til de voksne og kakaomælk til børnene samt lune æbleskiver til alle.

Også i Ølstykke Stationsby står den på underholdning og juletræstænding på torvet ved Ørnebjegvej/Rådhus Alle. Det sker i tidsrummet fra kl. 16.00 til 18.30.

"Programmet er ikke helt på plads endnu, men vi tror på at det bliver rigtig godt. Egedal kommune leverer juletræet, og "Klinik for Fodterapi" har doneret fakler til et optog, som starter ved Ølstykke Bibliotek. Der vil også være hestevognskørsel, salg af popcorn samt gløgg og æbleskiver. I teltet fra Egedal Udlejning sælger vi lodder, så der er mulighed for at vinde én eller flere af de flotte præmier, som er doneret at de erhvervsdrivende i Ølstykke og nærområdet," lyder det fra Ølstykke Bylaug, som igen i år står for arrangementet.

Juletræet tændes traditionen tro af borgmester Karsten Søndergaard, og den musikalske underholdning leveres af Furesøgarden, som spiller op til kendte juletoner som ”På lofter sidder nissen”.

De lokale jule-festligheder fortsætter lørdag den 30. november kl. 11.00, hvor der er julemarked på Skenkelsø Mølle. Et arrangement, hvor der er gratis adgang.

Søndag den 1. december står den på musikskolens julekoncert og juletræstænding på Egedal Rådhus. Træerne på taget af sundhedscenteret tændes kl. 14.30 af borgmesteren. Selve julekoncerten starter kl. 15.00.

Publiceret 15 November 2019 11:49