Egedals borgmester Karsten Søndergaard inviterer alle til et møde i aften på rådhuset, hvor kommunens dagtilbud og normeringer er til debat. Arkivfoto

Egedals borgmester Karsten Søndergaard inviterer alle til et møde i aften på rådhuset, hvor kommunens dagtilbud og normeringer er til debat. Arkivfoto

I aften: Egedals borgmester inviterer forældre til møde om normeringer

Debatten om Egedals dagtilbud-normeringer fortsætter i aften klokken 19.00 på rådhuset - alle er velkomne

Meget er blevet sagt og skrevet om Egedals dagtilbud og regeringens mulige indførelse af minimums-normeringer.

Lokalavisen Egedal har også berørt emnet med flere artikler, som har medført en masse debat på Facebook. Nu vil Egedals borgmester Karsten Søndergaard (V) gerne have flyttet Facebook-debatten over i en konkret dialog, så i aften kl. 19.00 på Egedal Rådhus inviterer han alle forældre og andre interesserede til et møde.

"Som udløber af budgettet for 2020 er der skrevet mange kommentarer, primært på facebook. Mange kommentarer handler om normeringer i vores dagtilbud. Jeg har derfor lavet denne invitation, hvor alle er velkomne," skriver Karsten Søndergaard.

"Kære alle. Der bliver skrevet meget i denne tråd (tråd på Facebook, red). Noget er rigtigt - noget er forkert. Jeg har stor respekt for den interesse, der er for de bedst mulige forhold for vores børn. Lad os mødes i stedet for at skrive sammen. Jeg indbyder herved alle der har lyst til at komme på rådhuset på mandag, den 18. november, kl. 19.00," lyder invitationen fra borgmesteren.

Publiceret 18 November 2019 09:50