Værebro Erhvervsområde er placeret attraktivt mellem Hovedvej 6 og Frederikssundsvej. Her er klargjort til små- og mellemstore virksomheder.

Værebro Erhvervsområde er placeret attraktivt mellem Hovedvej 6 og Frederikssundsvej. Her er klargjort til små- og mellemstore virksomheder.

Otte erhvervsgrunde i Værebro er klar til salg

Nu står otte nye grunde i Værebro Erhvervsområde klar til at huse små- og mellemstore virksomheder

Er din virksomhed ved at vokse ud af de gamle rammer? Eller har du brug for et nyt sted, hvor du kan folde dine virksomhedsideer ud? Så er Værebro Erhvervsområde måske noget for dig.

Værebro Erhvervsområde er placeret attraktivt mellem Hovedvej 6 og Frederikssundsvej. Her er klargjort til små- og mellemstore virksomheder i miljøklasse 3-4; lettere erhverv såsom værksteder, lagerplads og lettere industri.

Det oplyser Egedal Kommune i en pressemeddelelse.

"Værebro Erhvervsområde er særdeles attraktivt på grund af sin beliggenhed tæt på Frederikssundsvej. Og når Frederikssundsmotorvejen føres hele vejen til Frederikssund, og det er jeg sikker på at den gør, vil det ligge uhyre centralt," fortæller Ib Sørensen, der er formand for Planudvalget.

Plads til vækst

Charlotte Haagendrup, formand for Kultur- og Erhvervsudvalget tilføjer:

"Der skal være plads til vækst og udvikling for erhvervslivet i Egedal kommune. Derfor er jeg utroligt glad for, at vi har skabt nye muligheder for at udvide i et af vores velfungerende erhvervsområder."

Værebro Erhvervsområde ligger på adressen Svalehøjvej, 3650 Ølstykke. Området der udbydes nu er på 35.000 kvadratmeter og sælges i minimum 3.000 m2. Tilladt bebyggelsesprocent er 60%. Det er muligt at erhverve flere grunde, ligesom udbudsmaterialet åbner op for forslag til alternative udstykninger.

Ejendommene udbydes uden tilbudsfrist, og med en vejledende pris på 450 kr. pr. m2 grundareal.

Publiceret 18 November 2019 06:04