Surt pointtab for HØJ’s damer

Måtte nøjes med uafgjort da lavt rangerende Himmelev udlignede i sidste minut

HÅNDBOLD. Efter den flotte sejr over TMS Ringsted i lørdags, så skulle HØJ Elite’s 3.divisionsdamer tirsdag aften op mod en noget mere overkommelig modstander, da Himmelev fra divisionens nederste del kom på besøg i Ølstykkehallen. Det går dog ikke altid som præsten prædiker, det måtte HØJ’s damer sande efter kampen. Hvad der på papiret, så ud som en nem sejr over Himmelev, det blev i sidste minut forvandlet til et mareridt, da Himmelev udlignede til slutresultatet 17-17 og dermed snuppede det ene point.
At det skulle komme så vidt, det skyldtes i den grad, at HØJ under hele kampen manglede skarphed, så de havde store problemer med at score hos Himmelevs keeper. Hele fire straffekast blev brændt til tilskuernes store ærgrelse, og det kostede altså dyrt i den sidste ende. Forsvarsmæssigt blev HØJ holdt inde i kampen af deres egen storspillende keeper Maria Louise Pedersen, der med flere flotte redninger blev kampen store heltinde.
Efter kampen var der ros fra HØJ’s træner Susanne Møller Andersen til sin stærke målmand for hendes store præstation, men hun ærgrede sig samtidigt over, at holdet ikke fik lukket kampen i 2.halvleg, men her rendte HØJ ind i en længere periode uden scoringer. Hendes hold får dog muligheden for revanche på lørdag kl.13.00, hvor AG Håndbold fra Glostrup kommer på besøg i Ølstykkehallen.
3.division. Damer: HØJ Elite – Himmelev 17-17. Tilskuere 80.

Publiceret 01 February 2017 18:00