Stenløses trænere Dennis Rossetti og Simon Ervolder Andersen har nok at se til på træningsbanen med de mange nye spillere. (Foto: Ove Dyrstrøm)

Stenløses trænere Dennis Rossetti og Simon Ervolder Andersen har nok at se til på træningsbanen med de mange nye spillere. (Foto: Ove Dyrstrøm)

Stenløse besejrede Hørsholm

Afbudsramt mandskab hev en 2-1 sejr hjem i testkampen

Af
Ove Dyrstrøm

FODBOLD. Efter 0-0 i Stenløses første testkamp i Allerød, så lykkedes det i denne weekend for klubbens Danmarksseriehold at vinde træningskampen mod Hørsholms Serie 1-hold med 2-1. Det var dog et meget ungt mandskab Stenløse stillede med, idet de stillede op uden nogle af de mest rutinerede navne i form af Villads Beierholm, Lasse Bruncke og Søren Duus Saigal, der havde meldt fra, samt keeper Tim Lund, der var skadet, tillige er Malthe Møller langtidsskadet, og det var lidt af et savn for holdet, fortæller Simon Ervolder Andresen fra Stenløses trænerteam.
”Der var dels mange nye navne og dels mange unge spillere med, så vores gennemsnitsalder kun var lidt over 20 år. Mange af dem kender ikke hinandens løbebaner særlig godt endnu, så det gav os nogle udfordringer i kampen, derfor nåede vi slet ikke det samme niveau som i Allerød”, fortæller Stenløse-træneren.
Til gengæld fik Stenløse testet en del af de nye spillere, i bagkæden de tre unge spillere Thomas Henriksen, Obaida El-Itr og Alexander Møllbach, som havde det svært. I målet vikarierede Morten Christensen, der tidligere har stået på 2.holdet, men nu er indlemmet i 1.holdstruppen. Til gengæld er Stenløse godt kørende i den offensive del, da de har fået tilgang af Sebastian Lau fra HIK fra 2.division, hvor han dog savnede mere spilletid, tillige er Andreas Mørch kommet fra Ledøje-Smørum.
”Andreas Mørch venter vi os meget af, han lagde op til det første mål, som blev sat ind af Rasmus Suhr, mens han selv scorede det andet mål, hvor han elegant tippede bolden over keeperen til 2-0. Vi er også spændt på Sebastian Lau, som er en hurtig og meget bevægelig angriber. Så jeg syntes vi er rigtig godt besat i angrebet, mens vi gerne vil have styrket vores defensiv. Heldigvis skulle de fleste af de rutinerede spillere være tilbage, når vi skal møde Frederikssund. For der er ingen tvivl om, at vi skal op i et højere gear, så der er nok at se til på træningsbanen”, sagde Simon Ervolder Andresen.  Stenløses næste træningskamp bliver altså mod Frederikssunds Sjællandsseriehold på lørdag kl.10.15 på Frederikssund Stadion.

Publiceret 05 February 2017 20:00